2.09.2011

100 Days of Disapproval

Jaa, katsohan. Ilmeisesti maailmassa jossain tuolla on ihmisiä, joita kiinnostaa mitä minulla on sanottavaa. Sain käskyn luoda blogin ja tässä sitä olis nyt tarjolla.

Itsestäni aavistuksen avatakseni:
olen siis parinkymmenen kypsemmälle puolelle jo lipsahtanut nainen, syntyjään Keski-Suomalainen, mutta sittemmin vaeltanut meren äärelle tänne harmaantasaiselle Pohjois-Pohjanmaalle - ja syyn tietää yksin Luoja, älkää multa kysykö.

Mielikuvituksekas, jokseenkin ehkä älykäskin, päättäväinen, itsenäinen, yksityisyyttään vaaliva sekä pohjattoman utelias. Hiljainen muka-taiteilija-analyytikko. Itsepäinen, omaa hiljaista aikaa paljon vaativa introvertti, jolle maailma on toisinaan aika ylivoimainen kokemus. Nautin oppimisesta ja jaan joskus turhaakin tietämystäni mielelläni, tänne esimerkiksi. En tee mitään ellen saa siihen hyvää selitystä - on aina oltava merkitys. Ideoin, suunnittelen ja vetelen johtopäätöksiä kuin se olisi eloni edellytys. Useimmat kirjoittamattomat sosiaaliset säännöt, kuten väkinäinen kohteliaisuus (jossa molemmat osapuolet tietävät näyttelevänsä mutta teatterin on silti jatkuttava syystä jota en hyvällä tahdollakaan käsitä) on mielestäni yksinkertaisesti niin vaivaannuttavan teennäistä, etten kerta kaikkiaan kykene siihen. Tutustuessani menen suoraan asiaan viipymättä. Hoidan asiani viime tingassa tai vähän myöhässä.Teen aika lailla tasan just sitä, mikä kulloinkin tuntuu hyvältä - ja juoksentelen älyttömien impulssien perässä mitä mielenkiintoisimpiin tilanteisiin päätyen.

Vilpitön mutta vipillinen, iloinen veronmaksaja. Hallitsen väliviivat mutten ajatuksiani. Pystyn kontrolloimaan tekstiäni mutten puhettani. Lapsena vastakarvaan silitetty tuittupää, josta voisi ottaa virtaa useampaan dynamoon. Aina sanojensa takana kuin tatti sateessa, tosin kummemmin en sienistä välitä ja nirso ehkä noin muutenkin. Avarakatseinen ja henkisesti vaippoihin sidottu vapaa-ajattelija sekä sananvapauden soon-to-be marttyyri, luova lightnihilisti ja sillä lailla seksikkäästi misantrooppinen. Mielipide löytyy oikeastaan asiasta kuin asiasta, kunhan uskallat kysyä. Vastuu tosin on yksin kuulijalla.

Blogin sisällöstä en vastaa kuin itselleni.
Älä vaivaudu kitisemään, jos tunnet takapuolessasi ikäviä punoituksen tahi ärtymyksen oireita - paina silloin yläoikealta punaista ruksia ja lunasta apteekista helpottava pikku tuubi Bepanthenia.

Oon mä ihan kiva kusipääksi. Kirjoitan, koska mun on pakko.

Onnea siis lukijoille/-alle, tai kuinka vain.

1 kommentti:

incognito kirjoitti...

oh, ihan oikeesti voi loistavuus sun kanssas! oot ihan mieletön ja tollai ihmedude, ja mikä tapa kirjottaa! sarkastisuus maan perii! ps tää pikakahvi alkaa olla aika paskaa näin muutaman päivän jälkeen!

Lukijat