3.28.2011

Isompia sanoja kuin vikoja

Kuinka moni on joskus koulussa joutunut, vaikka äikäntunnilla, kirjoittamaan leikkimielisen seuranhakuilmoituksen? Täältä nousee yksi käsi ja hörähdys päälle. Olen myös joskus tehnyt kavereiden kanssa nettiin moisen, joskin ei ihan kamalan vakavasti. Saimme kolme yhteydenottoa sisällöltään niin sairaita, että oli pakko poistaa koko tunnus. Hikisiä suomalaisia karvajurmoja sohvanpohjalta, juuri niitä joista kerrotaan karmeita tarinoita iltanuotiolla, eikä siitä sen enempää. Minun julkinen seuranhakuni päättyi siihen ja nykyään olenkin sitten sinkkuna..

Lueskelin tässä jokunen aika sitten lehdestä seuranhakuilmoituksia. Suurin osa on ihan asiallista settiä, ainakin päällisin puolin. Mutta mitä löytyykään rivien välejä raottelemalla? Raottelua sielläkin havitellaan, joskin jonkin aivan muun. Ajattelin perehtyä tässä kirjotuksessani seuranhakemisen limaiseen maailmaan, joten herkimmät älkööt vaivautuko kulkemaan tätä polkua ainakaan kovin kauas. Ottakaamme ensimmäinen juna toiseen todellisuuteen, jossa lihavat ovat laihoja, finnifarmit siloposkia eikä kenelläkään ole häiritseviä, seksuaalisia kieroumia.

Mies, 27-vuotta, Hämeenlinna.
"En käy kapakoissa, joten päätin kokeilla deittisivua. Olen siisti, 170cm ok näköinen mies, en harrasta tällä hetkellä mitään mutta olen töissä kopiokonefirmassa. Etsin mielenkiintoista, eleganttia ja älykästä naista joka tykkää istua kotona rauhassa vaikkapa leffoja katsellen."
- Sua ootan armahain

(Olen sosiaalisesti surkea, hintelä äidin helmoissa pyörivä reppana, joka kaipaa vain vähän syliä. Haaveilen epätodellisista naisista, kuten 2D-mangahahmoista sekä sinusta, söpö sihteerikkö jolla ylikasvanut rintavarustus. Tuothan omat pizzasi.)

Nainen, 51-vuotta, Karkkila.
"Täälläpä XL-kokoinen kotirouva vailla salaista seuraa. Olen seksuaalisesti aktiivinen ja viriili "nuori neitonen" jolle välimatkat eivät ole ongelma. Toteutan salaisimmatkin haaveesi ja olen se piristys yksinäisiin iltoihisi, sinulle nuori mies iältäsi 20-25, joka kaipaa rehellistä kypsää seksiä."
- Yön kirpakka kukkanen

(Täälläpä VÄHINTÄÄN XXXL-kokoa lähentelevä tusinatonnikeiju vailla minkäänlaista seksielämää. Olen yli-ikäinen nymfomaani, joka hieroo vaikka vompatinpaskaa naamaansa saadakseen seksiä. Mieheni ei minua enää tuhansien rasvamakkaroideni vuoksi halua ja puksuttaa nuorta sihteerikköään minkä vetelältä mikropenikseltään jaksaa, mutta minä tyttöpä puumailenkin silloin tällöin ostarin kulmilla. Sitä se seniili vanha mulkku ei saa ikinä tietää.)

Mies, 20-vuotta, Rovaniemi.
"Heissulivei. Mie oon hassutteleva, savuton nuorimies pohjosesta, lapinmies siis muttei sentään mikkään poroäijä hahahah!!! Etsin kaunista vaaleaverikköä miun kanssa luonnon helmaan istuksimmaan, marjoja poimimmaan ja kahtelemmaan aamusumuja. Mie oon hyvä kertommaan vitsejä eikä miun seurassa varmasti ole tylsää. Toivottavasti sie tykkäät autoista."
- Mies siun makkuun

(Heissulivei. Jos olet mielestäsi liian rauhallinen ja tasapaksu ihminen, olen vastaus rukouksiisi. Juttuni saavat sinut mielummin työntämään vaikka itsesi jätepuristimeen kuin jatkamaan kuuntelua. Luen iltasella pikku-kallen tuhmia vitsejä ja heittelen niitä sitten ominani nk. "ystävilleni", vanhoille kylähulluille Joukolle ja Tarmolle, paikallisella Shellillä. Elämäni sisältö rakentuu pääosin isäni vanhasta ladasta, jota tykkään rassailla aamuneljään. En osaa tehdä ruokaa enkä rakastella. Syytän siitä murrettani.)

Nainen, 34-vuotta, Turku.
"Olen Turkulainen blondi tyttö vailla elämänsä miestä, tositarkoituksella ja ikuiseen onneen tietenkin :) Tykkään mm. Katsella elokuvia, leikkiä kissani Paavon kanssa ja lifestyleblogata. En ole ennen kokeillut tällaista deitteilyä, mutta katsotaan josko löytäisin sinut, komea mies lähiseudulta, iältäsi noin 30-40."

(Ymmärtänet, että jo sanat TURKULAINEN ja BLONDI kertovat tarpeeksi, mutta se että harrastan moista moskaa vapaa-ajallani, paljastaa varmasti älykkyysosamääräni melko selkeästi. Minulla on ollut viimeksi mies 15-vuotiaana, jos siis pullonpyörityksessä kuolaus lasketaan..? Pelkään jääväni vanhaksipiiaksi, siksi tahdon naimisiin vaikka väkisin. Eli tulepa tänne, sinä epätoivoinen, aivan sama minkä näköinen tai oloinen perusmies, niin molemmat pääsevät kivasti toteuttamaan turhia suomalaisia normeja.)

11 kommenttia:

Epu kirjoitti...

Sä olet huikea. :'D

Anonyymi kirjoitti...

Don't be so Negamon.

Semtex kirjoitti...

But honey that's who i am

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kestä Sandra sä oot huippu! En tajuu sun mielikuvitusta

Kata kirjoitti...

edelleen niin parhautta :D:D nauroin äänee

julia kirjoitti...

XDDDDDDDDDDdddddddddd nauran !

Semtex kirjoitti...

anna mennä koko sielusta! Kuka oletkin

julia kirjoitti...

heheh .... :D

Anonyymi kirjoitti...

Hooho, mikä täs on ongelmana? Tätä varsinki lukeejalukee, yhä uudestaanjauusdestaan. Ja aina nauraa, du är den Besta ! Muutenpa, stadia kohti tosiaan voisit tulla. Sul ois anonyymifanilauma steissillä vastassa o.o

Semtex kirjoitti...

Epäilen, mutta joo mielelläni tulisin. En vaan viitsi ulkosalla nukkua.

Anonyymi kirjoitti...

Jo aiemmin esitetty tarjous on voimassa. :P vaan ei kelpaa ni ei sitte ! nihhhohohehh

Lukijat