6.12.2011

Mutkattomuuksia

Blogiteksti on aina hyvä aloittaa jollakin kornilla, hiostavankliseellä aloituksella. Näin varsinkin tässä tapauksessa, kun se sopisi loistavasti aiheeseeni:
Ihmisiä on monenlaisia. On hyvä-ja huono-osaisia, osa-aikaistyöttömiä ja uraputkimiehiä, bordellikkoja ja bordellisteja. Emme aina jaksa muistaa, että tekemisemme näyttävät yksissä silmissä yhdeltä, toisen silmissä toiselta. Hyvä näin, sillä saattaisi olla aavistuksen raskasta pohdiskella pikkujuttujen vaikutuksia - kuten purkkatyynyn ostamista tai bussin alle juoksemista - jatkuvasti muiden kannalta. Aihe kuitenkin laittoi kaikessa yksinkertaisuudessaan köyhän mielikuvitukseni kerjuulle, tuoden mukanaan niitä hillittömiä tilanteita, joissa tällainen vastakkainasettelu eritoten näkyy. Toivon että kukaan ei ota esimerkkejä henkilökohtaisesti.. mutta jos kuitenkin niin ikävästi sattuu käymään, että satunnainen kukkahattuteini macbookinsa äärellä suutahtaa - No vittu yhyy, mutise muualle.

Tilanne #1: Liikuntavammaisten arjen helpottamiseen tarkoitetut älykätsät ramppihässäkät.

Mitä kunnanjohtaja ajattelee: "Ei meillä ole varaa mihinkään (%¤@#¤# ramppeihin. Jos ei pääse niin pysykööt jumakauta ulkona, me muutenkaan vammasia kahviloihin kaivata. Ajat on kovat sano vanhan liiton mies."

Mitä omaishoitaja ajattelee: "Tosi surullist et niinku tällee syrjitää liikuntakyvyttömii. Tosi häikäilemätönt satsata niinku puistoihin ja tällee, eikä mietitä yhtää niinku vammasii. Tosi surullist on kyllä."

Mitä vammainen ajattelee: "gblxghwbwlskf"


Tilanne #2: Kassajono venyy ja paukkuu.


Mitä kassaneiti ajattelee: "JOO VITTU ANTEEKS KAUHEESTI NEITI RYPPYVOIDE ETTÄ MEIDÄN HOMMA EI OO PUNNITA SUN VITUN NAURIKSIA OISIT AJATELLU SIELLÄ VIHANNESOSASTOLLA ETKÄ TÄSSÄ EI _HYVÄÄ PÄIVÄÄ_ NO MINÄ PUNNITSEN MINÄ PUNNITSEN JOO!!!!!" 
 
Mitä asiakas ajattelee: "Koittasivat yrittää mennä eteenpäin. Ei tässä koko päivää ole aikaa. Joo nyt mä kuulen sen parkkipirkon koronkopinan. Nonni. Sakkoa tulee aivan varmasti. Se on kaikki ton epäpätevännäkösen teinin syytä tossa kassalla. Reklamaatioo lähtee valonnopeudella kyllä nyt."

Mitä kaupan omistaja ajattelee: "Tää on helvetin hyvä. Nyt ne pitkästyy ja rupee kattelee ympärilleen. Sit ne hiffaa noi alennuskorit tuolla, joo. Sit ne ehkä lähtee kuluttaa vielä aikaa tonne käytäville, joo. Mä lähetän Markun heti myymään niille jotain. Oikeen verenmaku suussa tiedäks. Joo. Mä taidan saatana poistattaa punnituslaitteet kokonaan. Siinähän vaeltavat sitte."

Tilanne #3: Hetki ennen pilkkua.


Mitä baarimikko ajattelee: "Mä rupeen nyt työkyvyttömyyseläkkeelle. Nää ei nää vitun daijut tajua että mä en jaksa enää samoja läppiä. "Käytsä täällä usein" - Joo no mulla on viis työvuoroo viikossa että joskus joo käyn kääntymässä. Nyt ne tuopit tyhjiks ja painukaa vittuun."

Mitä pelimies ajattelee: "Pakko saada. Pakko saada. Pakko saada. Noni ensimmäinen vastaantuleva kanttura kumoon ja se on sit siinä. Noni. Tuo se on. Ihan hirvee kotka mut pakko ottaa."

Mitä paikallinen mykkä hämydoku, jota kukaan ei tunne, ajattelee:
"Jos valitaan polttopisteet F1 ja F2, hyperbelin pisteellä X on ominaisuus |X − F1| − |X − F2| = vakio............ Hyperbeli syntyy myös, kun taso leikkaa kaksiosaisen kartion molempia osakartioita.... Aristoteles."


Tilanne #4: Vanhukselle mobiililaite, avulias sukulaispoika avustaa.

Mitä vanhus ajattelee:
"Ai herranen aika mitä vöyhötteitä.. kaikennäköstä metallia ja vimpainta ja vempainta.. nippulaa ja nappulaa.. sillon kun minä olin nuori niin ei ollunna kun purkki ja naru välissä, justhin jutustelthin toiseen huoneeseen korkeintasa, sanomahan mentiin jos asiata oli.."

Mitä sukulaispoika ajattelee:
"Ei vittu tässä menee koko iltapäivä. Ota nyt edes joku. Ei hyvä päivää et nyt kattele sinne kodinkoneosastolle. Uskallapa mennä.. et lähe sinne.. nonni joko oot menossa.... nonni sinne meni, vitun hieno homma, kiitti tästä."

Mitä myyjä ajattelee:
"Se on kuule kurttuperse nyt sillä tavalla, että otitpa sä minkä hyvänsä niin et tajua siitä teratavun vertaa, eli nyt kassan kautta kotiin Kauniita ja Rohkeita nauhottelemaan."

Mikä sitten oli mielikuvaleikkini tarkoitus? En tiedä, toivottavasti te tiedätte, kun olette sitä uutta blogitekstiä niin paljon vinkuneet. Muistakaa, että muillakin on oikeus mielipiteeseen - olipa se sitten kuinka paska, nolo tai väärä hyvänsä.

8 kommenttia:

Rotta-Topi kirjoitti...

Aaaaa, nauratti.

Anonyymi kirjoitti...

pystyin hyvin näkemään tilanteet mielessäni :DD aivan loistavaa

Anonyymi kirjoitti...

'Ihan hirvee kotka mut pakko ottaa.'
nauroin tolle varmaan puol tuntii... :DD
huhhuh saisit kirjottaa useammin tätä blogii !

Anonyymi kirjoitti...

BILL CLINTON gave the log on GUY HURE...and GUY gave the log on RAPHAEL BERRIRO!
CALI CARTEL- ZETAS- MAFIA - IRA- PLO...THEY are contacting MICHAEL MANN.
HOLLYWOOD going with SUMMER & AMI to fight MICK JAGGER' " ASSHOLES".
And the Queen.
Everybody knows that MARTIN ROPER " does" in NEVADA with DI YOUNG.
And MITT and STING and REMY and MATT and BILL and RICK and ATTA , all tie LA to MASSACHUSETTS U
and TORONTO!
And DON CARTER - EARL JONES- LARRY MOENS-
RUSH LIMBAUGH...." PUNKED"!
BY DWIGHT SCHAR!
VIRGINIA " DOA".

Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD VOI SAATANA nauroin varmaan ikuisuuden tälle! TÄTÄ ON KAIVATTU PERKELE.

Tiia kirjoitti...

Nokkelin blogi pitkään aikaan, luin kerralla läpi ja tää oli kyllä ihan loistava.

Jönde kirjoitti...

Monistan ja vien töihin. Saapaha Sittarin kassaleidit nauraa <3

Anonyymi kirjoitti...

apua!! Kiitos tästä :D :D

Lukijat