9.18.2012

Kaikki on syöpää

Osa teistä saattaa pitää tämänkertaista otsikkoa aika raffina. Se kuitenkin kirjoitti itse itsensä, ja mikäpä minä olen blogini tahtoa tuomitsemaan. Eikä minua oikeastaan ihan kamalasti edes kiinnosta - tänä kauniina alkusyksyn aamuna tunsin nimittäin kauan kaipaamani inspiraatiovihan tulvahduksen lukiessani ilmeisesti omasta lähes ilmiömäisen nerokkaasta blogistani kopioitua paskaa.

Tahtoisinkin siis puhua tällä kertaa joistakin mieltäni ruosteen tavoin nakertavista ominaisuuksista ja tavoista, joita ihmislapsen tulisi surkealla elon tiellään kaikin tavoin välttää, karttaa ja väistellä. Kukaan ei ole täydellinen, mutta ehdoin tahdoin typeryydessä vaeltaminen.. ei se Jeesuskaan itse ristille ripustautunut. Teksti ei ole kamalan pitkä, sillä aihe vituttaa ja aiheuttaa kirjoittajassa kouristuksia.

1. "Joku teki, mäkin teen"

Kävit näyttelyssä, sait inspiraation, ostit maalit ja sulkeuduit yksiöösi kuukausiksi näkkileipäkuurilla toteuttamaan sisäistä pellehermanniasi. Ei sillä että keksisit mitään omaa - päätit nimittäin maalata Mona Lisan uudestaan. Ja aika kamalahan siitä tuli.
Luit hienon teoksen, sait inspiraation, ostit paperia ja sulkeuduit kivenkoloon kuukausiksi hernekeittokuurilla toteuttamaan sisäistä Kafkaasi. Ei sillä että kirjoittaisit mitään omaa - ulos pullahti jokin kirjallisuuden sairas tekotaiteellinen sekasikiö, joka pitäisi haudata välittömästi sementtiin sata kilometriä maanpinnan alapuolelle.
Väkisin ei tarvitse yrittää. Kaikista ei esimerkiksi tule valokuvaajia - Uusi hieno järjestelmäkamera ei osta sinulle näyttelyä eikä varmasti tuo töitä. Loppujen lopuksi olet vain ironinen irvikuva etsimässä omaa juttuaan - eikä kukaan naura kanssasi.

2. "Moi mä oon Marja ja mä rakastan syyliä"

Tässä se on taas asia jota en ole koskaan tajunnut.
Mitä ajattelee ihminen, joka avaa keskustelun täysin tuntemattoman ihmisen kanssa kertomalla, että sairastaa esimerkiksi jotakin suhteellisen vakavaa sukupuolitautia? Kuka tahtoo kertoa puolitutulle vetävänsä päivittäin raskaansarjan lääkitystä psykoosiin? Tai että oli niin rankka lapsuus, ettei uskalla vieläkään syödä ilman vesuria vasemmassa, atrainta oikeassa kädessä ja pikkusisko pitää tukistaa uneen joka yö?

Kyllä, elämäsi saattaa olla vitun ghetto. Kyllä, saatat olla oikeasti ihan mukava, mielenkiintoinen ja jopa ajoittain hauska ihminen. Mutta aloitapa tuttavuus jollakin surullisella, negatiivisia mielleyhtymiä aiheuttavalla dramaattisella tarinalla huumeriippuvaisesta prostituoituäidistäsi joka pakottaa sinut iltaisin ajelemaan häpykarvoitustaan. Ihan turha kuvitella että tuntisin sinua kohtaan sääliä. Lähinnä huvitun käsitysestäsi soveliaasta tavasta aloittaa tuttavuus.

"3. En ymmärrä, en osaa lukea, olen idiootti"

"Ohjeet kääntöpuolella"
- Nonii elikkäs mää soitin ku toinoinnii en noita ohjeita löytänä, ne on yleensä tässä etupuolella mutta nyt en löytänä, missähän ne on ne ohjeet?

"Virustorjuntaohjelmasi on havainnut haittaohjelman, suoritetaanko puhdistus?"
- Joo elikkäs äkkiä nyt kone kiinni voi helvatan helvata kuka niitä on niitä viiruksia ladannut miten ne nyt saa pois sitten ne viirukset? 

"Sisäänkäynti Vittureijänkadun päädystä"
- Juu elikkäs mitenkä se nyt ei aukea tämä ovi, on ihme touhua joo, ei kato ei se vaikka miten mä nyt tästä vedän tästä kahvasta niin ei tää aukee yhtään tää ovi nyt?

"Tavaratalo ei vastaa säilytykseen jätetyistä tavaroista"
- Tuotanoinnii elikkäs kun minä nyt jätin tuonne lokeroon minun kapsäkin ja nyt se ei se kapsäkki siellä ole ja ihan kamalasti tarvitsen sitä kapsäkkiä niin miksi te ette nyt sitä voi etsiä minulle sitä, on minusta kyllä kaupan vastuulla tämä?

"Hiljaisuus salissa"
- NO TERVE IRMA EI TÄSÄ MITTÄÄN ET YHTÄÄN PAHAAN AIKAAN SOITA, HYVÄ AIKA ON NYT, MITÄS SULLENNII KUULUU, MITENKÄ NE PETUNIAT SIELÄ JAKSELOO, ONKO OLLUNA KIPIÄNÄ POLOVET VIELÄ? MITENKÄ? EI KUULU!!!!!!

Lopettakaa nyt hyvät ihmiset.
Opetelkaa oma äidinkielenne, opetelkaa käytöstavat, opetelkaa lukemaan, opetelkaa ajattelemaan hetki ennen toimeen ryhtymistä - ja ennen kaikkea, opetelkaa vittu olemaan.

-
Kirjoittaja tahtoo lisäksi muistuttaa, että ei ne marjat sieltä metsästä itse itseään kerää.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä vaikutat ihan älyttömän mielenkiintoselta ihmiseltä.

Semtex kirjoitti...

Ai! No tule tutustumaan ihmeessä! Jos nyt ei satu muuta puuhaa olemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Luin ton loppukaneetin et:
Opetelkaa VITTU NUOLEMAAN ;'''D

Wille

Z. Replica kirjoitti...

Hauskinta on se, että samat ihmiset toistaa samaa rinkiä, samaa tyhmyyttä jne. siinä määrin, että tulee ihan Päiväni Murmelina mieleen...

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

lueskelin tässä sun blogiis, ja ensinnäkin on pakko sanoo, että arvostan älykkyyttäsi. Kuten minäkin, olet selvästi älyllisiltä kyvyiltäsi poikkeusihminen. Respect.

Mutta toiseksi:

Tää juttu on niin NÄHTY. Keksi jotain OMAA. Tää julmanhauska hassuttelijaälykkö on tehty lähes täsmälleen samanlaisena, lähes täsmälleen samanlaisin sanankääntein jo viisi miljoonaa kertaa. Se ei oo aitoa. Miksi kierrätätte tätä samaa roolia saatana?

Tai siis, tämä itse kirjoittamasi kuvaus kuvaa aika hyvin tätä ilmiötä:

"Tämä lähes koominen itseään kovinkin kultivoituneena pitävä kilipää koittaa tuoda 'misantropista' ajatusmaailmaansa esille, ironista kyllä, missäpä muuallakaan kuin sosiaalisessa mediassa. Kulissien taakse kätkeytyy todennäköisesti Stardollissa näköisnukkeja pueskeleva vässykkä, jolla nyt vain sattuu jostain syystä olemaan tarve todistella ihmisvihaansa kaikille.
Väkipakolla vittumainen, törkeydet sarkasmiin verhoileva nykyajan pikkumyy, jonka pillusta pilkottaa hiekkalinna poikineen. Kaikesta pitää kitistä - aiheetta."

NIINPÄ. (Jos muuten itseironisesti pyritkin kuvaamaan tuolla itseäsi, niin propsit.)

Tahallinen, verbaalinen "ilkeys" kaikkea ja kaikkia kohtaan on jo nähty. KEKSIKÄÄ JOTAIN OMAA. Olkaa vaikka kivoja.


PS: "Jos eläin on kuollut, sen voi ihan hyvin syödä" on kyllä hengästyttävän tyhjentävä argumentti liittyen nykymuotoisen teholihateollisuuden ongelmiin. Tushee. (Ok ok, tajuun et tää juttu - kuten kaikki muutkin jutut - oli läppä, mutta.....
1) ARGH KEKSIKÄÄ JOTAIN OMAA 2) toivotan sulle kaikkee hyvää loppuelämääsi, olet selvästi arvostuksen arvoinen ihminen)

- Olli B.

Semtex kirjoitti...

1) Kyllä, lainaamasi kuvaus kertoi todellakin minusta.

2) Minun on kovin vaikea kirjoittaa blogiini toisin kahdesta syystä. Ensinnäkin siksi, että blogin ideana oli alun perinkin olla vittumainen - Siitä nimi 100 Days of DISRESPECT.

Toisekseen siksi, että tämä on ollut tyylini siitä asti, kun opin kirjoittamaan, ja sitä lienee aika mahdotonta lähteä näin aikuisiällä muuttamaan. En ole koskaan ollut erityisen lämminsydäminen saati ihmisrakas ihminen - sitä pyrin teksteissäni hyödyntämään. Eron minuun ja näihin "väkisin vittumaisiin mukahauskoihin kitisijöihin" tekee se, että en vedä mitään roolia, enkä pakota tekstejäni väkisin siihen suuntaan, johon ne menevät.

Mutta onneksi, kuten kunnon kirjoittajan kuuluukin, tiedostan oman ironisuuteni ja pilkkaan myös sitä toisinaan kirjoituksissani. Yhden kohdan jo löysitkin.

Jos tyylini ja kirjoitteluni jaksaa vielä joskus kiinnostaa, niin http://www.formspring.me/Semitex. Samaa paskaa lyhyemmissä vastausmuodoissa.

Lukijat